Reparatii mecanice

Mecanici repara autovehicul
MIN TRANS SERVICE

Reparatii mecanice

str. Baldovinesti, 14A, Braila, Tel: 0239.610.900

  • Profesionisti service auto |
  • 5
Contacteaza Service

Daca autovehiculul tau are probleme la sistemele mecanice, apeleaza cu incredere la specialistii Min Trans Service Braila, special instruiti/pregatiti pentru a face totul sa functioneze ca nou. Efectuam reparatii mecanice atat la sistemele simple cat si la cele complexe. Cu o experienta indelungata in service auto, expertii nostri pot efectua lucrari de calitate la orice sistem mecanic al autovehiculului.

Service-ul nostru dispune de cele mai noi echipamente de testare pentru componentele mecanice ale autovehiculului si de personal calificat. Automobilul tau este tratat cu cea mai mare atentie. Cu certitudine se afla pe maini bune!

Tratam orice lucrare cu deosebita seriozitate, de la simpla inlocuire a unei banele curele de transmisie pana la inlocuirea motorului. Acordam o atentie deosebita calitatii si timpului de executie, astfel incat clientul sa fii multumit.
 

Cauti un service auto bun?

Apeleaza la MIN TRANS SERVICE. Service auto cu dotari tehnice de ultima generatie si personal calificat. Automobilul tau este tratat cu cea mai mare atentie!

Min Trans Service, service auto autorizat de Registrul Auto Roman R.A.